5 aplikací ze storu – informace, aktualizace a selfie Android

5 aplikací ze storu – informace, aktualizace a selfie [Android]
2015-03-11T17:10:11+02:00
• 11. 3. 2015

S dalším týdnem přichází nový díl seriálu 5 aplikací ze storu, tentokrát se podíváme na nejnovější aplikace pro Android.

Hop – Email Messenger

Tento nový emailový messenger by vás mohl zaujmout svým zpracováním a především důrazem na rychlou emailovou komunikaci. Autoři tuto aplikaci vyvíjeli tak, abyste mohli se svými přáteli či pracovníky komunikovat, jak nejrychleji je to jen možné.

Dá se říci, že se jedná o takový emailový messenger, v komunikaci máte ovládací prvky pro právě otevřené emailové konverzace, což vám umožní rychlejší odpovídání na zprávy atd.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app Hop - Email Messenger Hop Zdarma ANDROID

FanReact-Sport Fans Social App

Aplikace pro fanoušky všech možných sportů po celém světě. FanReact je aplikací, jež vám přinese ty nejzajímavější zážitky fanoušků, a to tak, že v aplikaci naleznete videa či fotky reakcí fanoušků při např. vstřeleném gólu Cristiana Ronalda, vašeho oblíbeného fotbalového klubu apod. Na aplikaci je nejlepší fakt, že ji tvoří čistě fanoušci, přičemž se můžete na vytváření okamžiků podílet taktéž a podpořit tím svůj oblíbený klub.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app FanReact-Sport Fans Social App FanReact Zdarma ANDROID

Snapi

Selfie tedy autoportréty vládnou světu a neustále se s nimi setkáváme. Na mnoha zařízeních pořízení selfie není nic jednoduchého, pokud nemá přední kamerku, s tím by vám mohla pomoci Snapi. Aplikace vám umožní nechat telefon někde položen a pořídit snímek pouze sevřením a otevřením dlaně.

Tento způsob je perfektní, pokud nechcete zařízení držet klasicky v rukou a pořizovat několik snímků najednou kvůli následné kontrole, která je nejlepší.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result unnamed_result

logo-app Snapi Eyesight Zdarma ANDROID

Corgi for Feedly

Corgi for Feedly přináší všem uživatelům maximální přehled o zprávách ve světě na vaši zamykací obrazovku. Aplikace spolupracuje s populární RSS čtečkou Feedly. Z vašich zdrojů vybírá aplikace některé zprávy a rovnou vám je zobrazí na zamknuté obrazovce. Ke všemu máte možnosti nejrůznějšího nastavení atd.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result unnamed_result

logo-app Corgi for Feedly Feedly Lock Screen Inc. Zdarma ANDROID

OTA Updates

OTA Updates je aplikace určená především pro uživatele, kteří neustále zkoušejí nové ROM ve svých zařízeních. Díky OTA updates nebudete muset zdlouhavě najíždět na stránky a stahovat update. Aplikace po nastavení patřičných věcí vše zvládne sama a vy si budete užívat komfortní upozornění na novou verzi své ROM apod. Všechny potěší i to, že je aplikace zcela zdarma.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app OTA Updates Kryten2k35 Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat