Zlatý Honor 6 Plus – těžší výroba než Apple iPhone 6 Plus

Zlatý Honor 6 Plus – těžší výroba než Apple iPhone 6 Plus
2015-02-11T14:17:08+02:00
• 10. 2. 2015

Na veletrhu CES byl představen lepší bráška již známého modelu Honor 6 od společnosti Huawei. Samozřejmě mluvíme o zařízení Honor 6 Plus, o kterém jsme vás již informovali. Nyní jsme se dočkali pozlaceného modelu, jenž má být prý těžší vyrobit než iPhone 6 Plus. Je to kvůli kompletně pozlacenému krytu zařízení, kdy přední strana iPhone 6 Plus má jen bílou/černou barvu.

Huawei-Hnor-6-Plus-in-gold (1) Huawei-Hnor-6-Plus-in-gold (2) Huawei-Hnor-6-Plus-in-gold

Zlatý model by se neměl moc lišit od své starší verze, tzn. že zde nebude chybět podpora LTE sítí, kapacita 3 GB RAM a 16/32GB interní úložiště nebo možnost rozšíření paměti za pomoci microSD karty až o 128 GB. Displej by měl být stále 5,5placový IPS s FullHD rozlišením. Procesor by se také neměl změnit, tudíž se můžeme těšit na octa-core HiSilicon Kirin 925 s takovací frekvencí 1,8 GHz.

Co je zajímavé a k podivu, je fotoaparát. Přední i zadní totiž mají rozlišení snímače 8 MPx, ovšem na zadní straně najdeme nepříliš obvyklé duální snímače. Použitý systém je Android 4.4 KitKat s nástavbou na kterou jsme už zvyklí. Cena se v Číně zatím pohybuje na 390 $ (~ 9500 Kč), ale zatím není jisté, kdy se společnost rozhodně expandovat se zařízením i do zahraničí.

Zdroje: gsmarena.com, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat