Samsung Galaxy S6 byl nalezen v benchmarku AnTuTu, specifikace se potvrzují

Samsung Galaxy S6 byl nalezen v benchmarku AnTuTu, specifikace se potvrzují
2015-02-10T12:29:01+02:00
• 10. 2. 2015

Na konci minulého měsíce se začali mobilní odborníci dohadovat, co vloží Samsung do svého připravovaného top modelu Galaxy S6. Jejich spekulace nebyly daleko od pravdy, jelikož už podstatě víme, co uvnitř zařízení najdeme. Novinka byla nalezena v databázi benchmark testu AnTuTu, kde na prvním místě dominuje nad ostatními telefony.

Galaxy-S6-gets-benchmarked-reveals-specs (1)

Novinka se ukrývá pod označením SM-G925W8. Zařízení by mělo být poháněno osmijádrovým procesorem Exynos 7420, který je vyráběn 14nm technologií a je doplněn o grafiku Mali-T760. Samsung tedy použije velice podobný procesor jako je Qualcomm Snapdragon 810, ten je ovšem stavěn na 20nm výrobní technologii.

Další specifikace jsou následující – 5.1″ Super AMOLED displej s největší pravděpodobností s rozlišením 1440 x 2560 pixelů (576 ppi), 3GB operační paměť, 32GB uživatelské úlořiště s rozšířením pomocí microSD karty, 20MPx zadní fotoaparát a v neposlední řadě i 5MPx přední fotoaparát. Skoro vše bylo již známo, teď se tyto informace pouze potvrzují.

Galaxy-S6-gets-benchmarked-reveals-specs

Jak už bylo zmíněno, vše uniklo pomocí benchmarku AnTuTu. Zde novinka dominuje na prvním místě s neuvěřitelným skórem 60 978 bodů. Jelikož je AnTuTu více fázový test, můžeme porovnat, v čem je Exynos 7420 vylepšený, oproti minulé verzi Exynos 5433. Jedná se především o 3D vizualizaci. To je vždy vítaná zpráva, hlavně když se bavíme o mobilním telefonu, který disponuje displejem s velice vysokou hustotou pixelů.

Samsung UnPacked se koná tento rok 1. března, což je zanedlouho. Do té doby uniknou jistě ještě další specifikace, které by měly potvrzovat výše zmíněné.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat