Samsung neuhlídal Galaxy XCover 3

Samsung neuhlídal Galaxy XCover 3
2015-02-05T11:30:12+02:00
• 5. 2. 2015

Již dva roky přehlížený model Galaxy Xcover 2, který se postupem času čím dál více ztrácel ve stínu novějšího Galaxy S4 Active a Galaxy S5 Active, přijde podle nejnovějších úniků v nové generaci. Společnost Samsung chystá Galaxy Xcover 3 pod kódovým označením SM-G388F. Jihokorejský výrobce jej vybavil průměrnými specifikacemi, o čemž svědčí slabý procesor od Marvellu, ale na druhou stranu alespoň konstrukční provedení vypadá velmi odolně.

xcover3 xcover-32

Jasnější představu o připravovaném modelu přináší databáze grafického benchmarku GFXBench, kde již prošel prvním testováním, a jsou tedy známy výsledky. Zařízení disponuje 4,8palcovým displejem s rozlišením 800 x 480 pixelů, kterému dodá výkon čtyřjádrový procesor Armada PXA1908 společně s 1GB operační paměti RAM. Úložiště by mělo mít v základu velikost 8 GB. Samozřejmostí bude podpora paměťových microSD karet.

Záznamy zachytíte přední 2megapixelovou kamerkou nebo 5megapixelovým fotoaparátem. Vedle něj vzadu nechybí LED blesk pro přisvětlení. Softwarovou stránku zastřešuje systém Android ve verzi 4.4.4 KitKat. Některé designové prvky můžete najít u posledního Galaxy S5 Active, u něhož kupříkladu také najdete vyztužený rámeček s rohy, stejně uspořádaná tlačítka či umístěná čidla. Informace týkající se oficiálního představení, dostupnosti a prodejní ceny nejsou v současné době známy.

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat