Pushbullet vám umožní odpovědět přímo z desktopu

Pushbullet vám umožní odpovědět přímo z desktopu
2015-02-18T07:39:01+02:00
• 18. 2. 2015

Populární služba Pushbullet, která umožňuje všem uživatelům odesílání textů, odkazů atd. mezi počítačem a telefonem získává novou funkci.

pushbullet

Aplikace funguje i tak, že v PC vidíte notifikace z telefonu. Doposud jste mohli odpovídat pouze na sms, ale s novou aktualizací přichází možnost odpovědět přímo na služby WhatsApp, Google Hangouts, Telegram, Facebook Messenger a Line. Dle dosavadních informací by se v brzké době mohla objevit další aktualizace, jež by přinesla podporu přímé odpovědi z PC pro další kecálky jako např. Viber, Skype apod. Když vám přijde zpráva, dejme tomu na Whatsapp, ukáže se na vašem PC notifikace s tlačítky pro zrušení okna a odpovědí. Při klepnutí na odpověď můžete komfortně na klávesnici napsat vaši zprávu a poté jednoduše odeslat, aniž byste potřebovali sahat po telefonu.

notification-520x245

Pushbullet je ke stažení zcela zdarma a využít jej může opravdu každý. Více o aplikaci Pushbullet se můžete dočíst v našem seriálu Dotekománie doporučuje.

logo-app Pushbullet Pushbullet Zdarma ANDROID logo-app Pushbullet Developer Zdarma iOS

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat