Google Chrome Easter Egg je nyní dostupný jako hra v Obchodě Play neoficiálně

Google Chrome Easter Egg je nyní dostupný jako hra v Obchodě Play [neoficiálně]
2015-02-18T07:20:04+02:00
• 18. 2. 2015

Jak jistě mnoho uživatelů prohlížeče Google Chrome ví, už nějaký pátek novější verze obsahují Easter Egg v podobě minihry. Ta má za účel alespoň minimálně zabavit uživatele při připojování nebo menších komplikacích. Bohužel mnohým může vadit, že se výsledky neukládají a nemohou svou dřinu sdílet a ukázat, jak jsou dobří. Tento problém vyřešil vývojář a přináší vám tedy „aktualizovanou“ verzi této minihry.

dinosty-640x530

Prakticky se opravdu jedná o napodobeninu, ovšem s jistými prvky navíc. Více méně tento titul zaujme jen nadšence, kteří mají rádi 8bitovou grafiku, či prostě chtějí porazit všechny ostatní s minimální námahou. Jak sami můžete vidět na obrázcích výše, vzhled je opravdu podobný a navíc jsou zde prvky pro sdílení vašich výsledků nebo seznam hráčů s jejich dosaženým skóre.

Na jednu stranu to potěší mnohé uživatele, jež vznášeli připomínky, například na neukládání postupu. Bohužel je zde druhá strana, a ta není příliš lákavá. Přeci jen autor si s hrou dal práci, tudíž aplikace obsahuje reklamy, což může někomu vadit, zvláště v porovnání s hrou v prohlížeči. Dále je zde fakt, proč vlastně aplikaci stahovat, když v ní není obsaženo tolik prvků, díky nimž by to bylo prospěšné. Nicméně to už je na samotných uživatelích. Pokud jste tedy chtěli předhánět hráče z celého světa v této minihře, nyní konečně máte možnost. Hra je dostupná pro Android od verze 2.3.

logo-app Dino Run - Dinosty ConceptLab Zdarma ANDROID

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat