Huawei plánuje představit hodinky

Huawei plánuje představit hodinky
2015-02-07T09:03:25+02:00
• 6. 2. 2015
1

Huawei potvrzuje, že vstoupí na vcelku zaplněný trh s nositelnými zařízeními. A to v podobě hodinek. Až doteď tato značka měla v této oblasti zastoupení pouze v podobě náramku Talkband B1. Tyto chytré hodinky se připojí ke konkurenci Moto 360, LG G Watch nebo Sony SmartWatch 3. Huawei rovněž představí nějaké wearables se zaměřením na fitness.

Huawei-Smartwatch

Nikdo neví, kdy bude toto zařízení představeno a kolik jich vlastně bude, ale naše oči se upínají k MWC 2015 v Barceloně, který proběhne začátkem března. Na tomto veletrhu má být totiž představen nový tablet od Huawei. Odhalení mobilního telefonu není však naplánováno. Firma údajně nemá v úmyslu na veletrhu vydat žádný mobilní telefon s Windows 10 nebo čistým androidem. Příští vlajková loď, kterou má být Ascend P8, bude oficiálně ukázána v Londýně 15. dubna.

Zdroje: techradar.com, pocket-lint.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Samuel Beniak

Zajímám se o moderní technologie a kromě toho se také zabývám fotbalem, který hraji od šesti let. Vlastním ''jablečný'' telefon, ale dříve jsem zkoušel také Windows Phone a Android.

Komentáře

Pedes88 Sim

7. 2. 2015, 20:27

Myslím, že na TalkBandu Huawei ukázal, že umí vymyslet a vyrobit zajímavé a funkční zařízení. Jaké budou hodinky se můžeme nechat překvapit. Pokud v nich bude promítnutý design z posledních smartů, tak se máme na co těšit.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat