Microsoft vydává klávesnici pro Android

Microsoft vydává klávesnici pro Android
2015-02-27T05:50:52+02:00
• 27. 2. 2015
1

Microsoft se v poslední době snaží prosadit i na trhu s Androidem, a to především pomocí svých aplikací. V poslední době to byly například aplikace z balíčku Office a k nim se váže i další nová aplikace. Tou je Keyboard for Excel, která je určena především pro zadávání do excelových tabulek, čemuž je také uzpůsobena.

exc1

Keyboard for Excel je určena především těm, pro které je téměř nezbytná numerická klávesnice. Disponuje nejen deseti klasicky umístěnými numerickými klávesami, ale také hlavními excelovými operátory či permanentním tlačítkem TAB, které usnadňuje pohyb v tabulkách. Její použití však není limitované pouze na Excel, ale lze ji použít jako kteroukoliv jinou klávesnici.

 exc2 exc3 exc4

Aplikace je zatím pouze experimentální verzí, proto nedisponuje funkcemi jako auto-correct. Klávesnice je zatím limitována pouze na anglické symboly. Další lehkou limitací je fakt, že je klávesnice limitovaná pouze pro tablety, což je s ohledem na její šířku a rozložení pochopitelné.

V budoucnosti by se však tato klávesnice mohla stát silným protivníkem pro Swiftkey a další, a to právě na poli tabletových klávesnic.

logo-app Keyboard for Excel Microsoft Corporation Zdarma ANDROID

APK ke stažení – instalujete na vlastní riziko

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Michal Císařovský

Student ČZU v Praze, který se zajímá o vše kolem Androidu, především o aplikace. Rád zkouší nové komunitní ROM a především se neustále zabývá grafickými úpravami svého telefonu. Jeho nejoblíbenější modelovou řadou jsou Xperie. Mezi jeho další záliby patří fotografování, hudba a divadlo.

Komentáře

Michal Navratil

27. 2. 2015, 20:12

Konečně pořádná klávesnice.. :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat