HTC A55 – možný konkurent pro Hima

HTC A55 – možný konkurent pro Hima
2015-02-09T10:30:33+02:00
• 9. 2. 2015

Nejnovější zprávy od zahraničního serveru Upleaks naznačují, že společnost HTC po boku hlavního modelu Hima připravuje minimálně ještě jedno prémiové zařízení. Výrobce chce údajně stihnout uvedení na březnovém veletrhu MWC v Barceloně, kam se má také poprvé přijet ukázat nový hlavní model. Chystaná novinka je prozatím skrývána pod kódovým označením A55, ale v konečném výsledku bude zřejmě zařazena do nejznámější řady Desire.

htc-logo-1

Model A55 zabírá 5,5palcový displej, který dosahuje na QHD rozlišení. Výkon mu dodá osmijádrový procesor MT6795 od MediaTeku se 64bitovou architekturou, 3GB operační paměť RAM a úložiště o velikosti 32 GB. Zadní část obsadí 20megapixelový fotoaparát, zatímco vpředu nebude chybět kamerka s 13 megapixely nebo 4 UltraPixely. Přesná kapacita baterie také není doposud známa, ale měla by být menší než 3 000 mAh.

Uživatelským prostředím doprovodí nadstavba Sense 7.0 vycházející z nejnovější verze Androidu 5.0 Lollipop. Dále zařízení dostane reproduktory BoomSound, Bluetooth 4.1 nebo speciální Dot View obaly. Funkci dual-SIM využijí bohužel jen uživatelé na trhu v Asii. Každopádně k dispozici budou tři barevné varianty, které jsou následující – White Rose Gold, Gray a Brown Gold.

Zdroj: upleaks.info

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat