Hodinky od HTC nesou kódové označení Petra

Hodinky od HTC nesou kódové označení Petra
2015-02-13T07:10:36+02:00
• 13. 2. 2015

Již minulý rok jsme mohli slyšet o možném vstupu firmy HTC na trh s nositelnými zařízeními. Samotná společnost dříve vypustila video s možnými hodinkami. Lidé se dohadovali o tom, jaký operační systém bude uvnitř tohoto zařízení. Jedni tvrdí, že to bude Android Wear, a druzí zase, že se uvnitř přístroje bude nacházet jiný. Možnost je taky, že přijdou s vlastním operačním systémem RTOS. I mezi těmito všemi spekulacemi je jedna věc poměrně jasná. HTC by rádo vstoupilo na trh s nositelnými zařízeními. Blíží se Mobile World Congress a tam budeme pravděpodobně očekávat hodinky.

stažený soubor (13)

Nicméně díky menším únikům informací se odhaduje, že HTC nepoužije Android Wear. Podpora operačních systémů je skoro jasná. Bude se jednat o Android a novější verze iOS. Před rokem by toto znělo vcelku divně, ale jejich RE fotoaparát podporuje iOS. Takže podpora operačního systému od firmy Apple dává smysl.

Hmotnost zařízení by měla být 23 gramů a přijde v malé, střední a velké variantě, displej má 1,8 palců a je POLED. Mělo by mít spoustu stejných schopností jako konkurenční výrobky a baterii s dlouhou výdrží. Bohužel není zatím známo jakékoliv datum představení. Proto budeme nadále vše sledovat a těšit se na Mobile World Congress.

Zdroj: pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Samuel Beniak

Zajímám se o moderní technologie a kromě toho se také zabývám fotbalem, který hraji od šesti let. Vlastním ''jablečný'' telefon, ale dříve jsem zkoušel také Windows Phone a Android.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat