Coolpad GreatGod X7 – vyšší třída za cenu střední

Coolpad GreatGod X7 – vyšší třída za cenu střední
2015-02-11T14:10:47+02:00
• 11. 2. 2015

V Číně byl oficiálně představen nový model s názvem GreatGod X7, u kterého společnost Coolpad dokázala stáhnout prodejní cenu telefonu z nejvyšší třídy na úroveň zařízení ze střední. Navíc výrobce tvrdí, že díky kvalitním materiálům odolá poškrábání nebo případné korozi. V budoucnu můžeme očekávat jeho mezinárodní verzi s odlišným procesorem, kdy čipovou sadu od MediaTeku nahradí jedna z variant od Qualcommu.

Coolpad-GreatGod-X7

Přední panel zabírá 5,2palcový Super AMOLED displej s Full HD rozlišením. Hardwarová stránka zahrnuje osmijádrový procesor MT6595 taktovaný na frekvenci 2,3 GHz, 3GB operační paměť RAM a 16GB úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou. Zatímco zadní část zabírá 13megapixelový fotoaparát s duální přisvětlovací LED diodou, vpředu nechybí 8megapixelová kamerka. Z celkových rozměrů stojí za zmínku tloušťka, která má hodnotu 6,45 mm.

Coolpad-GreatGod-X7 (4)

Jak je ze snímků zřejmé, obě strany jsou chráněny sklem, kdežto rámeček byl vyroben z hliníkové slitiny. Uživatele doprovodí systém Android ve verzi 4.4.2 KitKat s nadstavbou Cool UI 6.0. Z barevných provedení budou k mání čtyři varianty – bílá, černá, růžová, zlatá. Závěrem zbývá dodat to nejlepší, což je prodejní cena startující na hranici 255 dolarů (~ 6 242 Kč).

Coolpad-GreatGod-X7 (1) Coolpad-GreatGod-X7 (2) Coolpad-GreatGod-X7 (3)

Zdroj: gsmdome.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat