ColorNote – barevné a funkční poznámky pro váš Android

ColorNote – barevné a funkční poznámky pro váš Android
2015-02-26T11:43:46+02:00
• 25. 2. 2015
3

Přestože mnoho telefonů a tabletů nabízí nativní poznámkový blok z dílny výrobce telefonu, často tyto aplikace funkcemi a nastavením zrovna neoplývají. A ačkoli příliš složité nastavování a celkové uspořádání vede spíše ke špatnému dojmu a takové aplikace nejsou příliš user-friendly, u ColorNote taková situace určitě nehrozí.

Funkčnost a jednoduchost kráčí v tomto případě ruku v ruce. Chcete-li rychle sepsat poznámku, kterou si můžete barevně odlišit od ostatních, ve chvilce si ji i s dalšími poznámkami synchronizovat na jiná zařízení přes Google účet, pak ColorNote jistě uvítáte. Lze si nastavit automatickou aktualizaci (a tedy i synchronizaci) po úplně každém otevření. Takže pokud máte například telefon a tablet, aplikaci využijete naplno. ColorNote umožňuje i vytvářet odškrtávací seznamy, které se hodí třeba na nákup nebo jako seznam úkolů.

Screenshot_2015-02-24-15-59-25Screenshot_2015-02-24-15-58-30 Screenshot_2015-02-24-15-58-20

Organizovat si můžete všechny své poznámky podle různých kritérií, barvy, data vytvoření aj. K samotným funkcím patří i kalendář, do kterého můžete přidávat upozornění na jednotlivé poznámky. Pokud tedy chcete, aby vám daná poznámka nebo seznam vyskočily v určitý den a hodinu v notifikační liště – jako systémové upozornění – je takové nastavení otázkou okamžiku. Samozřejmostí aplikace je i nastavení vzhledu (jednotlivých témat) a také možnosti archivace příspěvků.

Já ColorNote používám od té doby, kdy jsem si pořídil telefon s androidem. Což už pěknou řádku let je. A musím říci, že jsem zatím nenašel lepší aplikaci „třetí strany“ pro jednoduché synchronizované vytváření a uchování poznámek pro android. Posuďte sami!

logo-app ColorNote Poznámkový blok note Notes Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jsem student pražského gymnázia. Zajímá mě Android a všechno kolem něj.

Komentáře

pro mne taky best, jen cekam na verzi pro pc:-(

Jarda Prochazka

25. 2. 2015, 12:04

Pro mě je nejlepší Gnotes synchronizace i s webem, fotky do poznamek, náčrtky, vytváření složek..

Naprosty souhlas. Take jej vyuzivam jiz radu let (od meho prvniho androidu – htc buzz) a stale mi vyhovuje ze vsech nejvice..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat