Apple zdvojnásobil maximální velikost aplikací

Apple zdvojnásobil maximální velikost aplikací
2015-02-16T07:50:54+02:00
• 16. 2. 2015
2

Od roku 2008 se mohly v App Store objevit aplikace s maximální velikostí 2 GB. To se právě teď mění, protože firma Cupertino zvětšila maximální velikost na 4 GB. Důvodem je to, že aplikace začínají přicházet s většími velikostmi souborů. To by mělo zajistit bohaté zážitky z hraní her. Ovšem pro uživatele s iPhone a iPad, kteří mají vnitřní paměť pod 32 GB je to problém. Systém samotný zabírá 3 GB a poté vám zbude pouze 13 GB volného místa. Následně budete moct nainstalovat maximálně 3 aplikace s maximální velikostí.

ET4OaWcPxJg

Je přirozené, že zařízení se stále vyvíjí a stávají se více výkonnými a mají čím dál lepší software. Některé z her pro iOS se mohou pochlubit grafikou, hratelností a vysokým rozlišením pro konzole. Bohužel to má za následek nárůst velikosti aplikací, jak je uvedeno výše v článku.  Myslíte si, že má toto navýšení smysl?

Zdroje: phonearena.com, technobuffalo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Samuel Beniak

Zajímám se o moderní technologie a kromě toho se také zabývám fotbalem, který hraji od šesti let. Vlastním ''jablečný'' telefon, ale dříve jsem zkoušel také Windows Phone a Android.

Komentáře

Elder Master

26. 2. 2015, 15:20

Je to fuk, neni rozdíl jestli si stáhnete celou aplikaci ze store, nebo se pak stahují data z jiných serverů jak to funguje nyní… To že jsou aplikace nenažrané všichni majitelé Apple produktů vědí. Zatímco na WM6.5 měla největší aplikace 10 Mb průměrná aplikace na IOS má 100 Mb. U některých aplikací je to, kolik zabírají ale nepochopitelné…
BTW memory kartu si k IOS připojit pro aplikace můžete, ale musíte mít Jailbreak a externí krabičku (cca 150kč). A i tak je to spis pro geeky než pro běžné uživatele.

to je jejich problem (uzivatelu ios) ze si kupuji tato zarizeni bez sd karty

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat