Pic Scanner oživí vaše staré fotky iOS

Pic Scanner oživí vaše staré fotky [iOS]
2015-01-17T13:17:27+02:00
• 16. 1. 2015
2

Vývojáři se konečně slitovali nad těmi, kteří doma nemají scanner, ale zároveň mají v policích, skříních nebo komodách staré fotografie mnohdy ještě černobílé a na papíře. Zbytečně blednou a rozpadají se vlivem let.

Právě kvůli tomuto je zde aplikace s názvem Pic scanner. Díky ní a iPhonu můžete oživit tyto fotografie. Umožňuje skenovat až 4 fotografie zároveň a díky tomu ušetřit čas. Dále určitě využijete spoustu filtrů a “vintage“ vzhled pokud se vám zdá, že fotografie nevypadala dost staře. Jistě oceníte možnost přidat poznámky k fotce, která byla nahrána do vašeho zařízení. I díky tomuto si užijete oživené vzpomínky na mládí rodičů nebo dalších rodinných příslušníků.

screen322x572screen322x572 (1)

Pic scanner je určitě vynikající způsob jak obnovit staré fotografie. Aplikace dále umožňuje nasdílet výsledný snímek na různé sociální sítě, které máte rádi, a zároveň je archivovat na úložišti Dropbox. Potěší také fakt, že aplikace je zdarma a nabídne vám pouze mikrotransakce v hodnotě 2,99 dolarů, což není nijak moc za obnovení snímků, vzpomínek a ušetření spousty času, který byste ztratili vytahováním alb, skenováním, ukládáním a různými úpravami fotografií. Dle mého je tato aplikace povedená a spousta uživatelů ji určitě ocení.

logo-app Pic Scanner: Scan Old Photos Developer Zdarma iOS

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Samuel Beniak

Zajímám se o moderní technologie a kromě toho se také zabývám fotbalem, který hraji od šesti let. Vlastním ''jablečný'' telefon, ale dříve jsem zkoušel také Windows Phone a Android.

Komentáře

Na android je nějaká náhrada?

Samuel Beniak

18. 1. 2015, 13:20

Aplikaci, která by oskenovala fotky asi přímo ne. Ale existuje spousta jiných, v sekci obchodu google play “fotografování“. Budete se muset porozhlédnout pravděpodobně tam. :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat