Polar ukázal nový fitness náramek

Polar ukázal nový fitness náramek
2015-01-16T10:16:23+02:00
• 16. 1. 2015

Od samotného začátku roku jsme doslova zavalovaní chytrými náramky na sledování fitness aktivit a společnost Polar není žádnou výjimkou. Všechno odstartoval letošní ročník veletrh CES v Las Vegas, kde došlo k oficiálnímu představení řady nositelných zařízení do tohoto segmentu trhu. Novinka s označením V300 je cenově dostupný náramek, který má všechny základní funkce pro nenáročné uživatele.

1

Pásek byl vyroben z měkké, ale robustní gumy, do které je zapuštěn celý modul. Ten bohužel musíte při nabíjení pokaždé vyjímat, protože se jiným způsobem k microUSB konektoru nedostanete. Nicméně výrobce udává solidní výdrž 4 týdny. Náramek má tloušťku 12,7 mm a celkově váží 48 gramů. V obchodech zakoupíte dokonce 6 různobarevných pásků (černý, bílý, růžový, modrý, šedý, žlutý) po 25 dolarech (tj. cca 594 Kč).

Z 15 dostupných jazyků není zcela jasná podpora češtiny, i když její podpora by samozřejmě potěšila. Mezi podporované funkce například patří měřič srdeční frekvence, vzdálenosti nebo spálených kalorií. Dále nechybí krokoměr a sledování spánku. Displej dokáže upozornit na vaši nečinnost během dne, která je doprovázena vibracemi. Konektivitu zajišťuje technologie Bluetooth Smart.

Náramek odolá koupání či plavání až v hloubce 30 m. Podle Polaru má nejpřesnější technologii sledující srdeční frekvenci. Nakonec, co se týče prodejní ceny, 159 dolarů (tj. cca 3 780 Kč) stojí základní verze a za 199 dolarů (tj. cca 4 731 Kč) dostanete ještě navíc hrudní popruh. První kusy budou k mání někdy v únoru.

Zdroje: slashgear.com, polar.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat