LeTV S1, X1 a MX1 nabídnou Ubuntu

LeTV S1, X1 a MX1 nabídnou Ubuntu
2015-01-27T12:10:56+02:00
• 27. 1. 2015

Společnost LeTV, která je především zaměřena na televizní průmysl, chystá se chystá zařadit do své produktové nabídky tři chytré telefony. Kromě prvních specifikací je dostupný také snímek jednoho ze zařízení. Připravované modely nesou označení S1, X1, MX1, výbava překvapivě zahrnuje platformu Ubuntu. Čínský výrobce si dal za cíl vyrábět telefony s líbivým designem, kvalitním zvukem a střední velikosti. K tomu zvolené součástky zajistí zcela dostatečný výkon.

LeTV

LeTV S1 disponuje 5,5palcovým displejem. Výkon zajišťuje osmijádrový procesor MT6595 od MediaTeku. Telefon má sice plastová záda, ale obepíná jej kovový rámeček. Za to model X1 byl již vyroben celý z kovu. Ten má ve výbavě 5,5palcový displej do Sharpu dosahující na rozlišení 1 440 x 2 560 pixelů. Hardwarová část počítá s osmijádrovým procesorem Snapdragon 810. Zatímco přední část doplňuje 4megapixelová kamerka, záda nesou 16megapixelový fotoaparát. Poslední kousek pod názvem MX1 si vysloužil 6,3palcový displej, opět procesor Snapdragon 810 a nakonec ještě 20,7megapixelový senzor fotoaparátu od Sony.

Za jejich kompletní výrobou stojí společnost Asus. V prodeji budou všechny telefony ve třech barevných provedení – bílé, černé, zlaté. I když nebyl stanoven oficiální start prodeje, prodejní ceny jsou už určeny. Nejlevnější LeTV S1 stojí 160 dolarů (tj. cca 3 956 Kč bez DPH), střední cesta v podobě LeTV X1 vychází na 320 dolarů (tj. cca 7 912 Kč bez DPH) a nejvybavenější model LeTV MX1 pořídíte za 481 dolarů (tj. cca 11 893 Kč bez DPH).

Zdroj: gsminsider.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat