Lenovo P70 vydrží 46 dní v pohotovostním režimu

Lenovo P70 vydrží 46 dní v pohotovostním režimu
2014-12-26T08:15:40+02:00
• 26. 12. 2014

Čínská společnost Lenovo hodlá přinést na mobilní trh model, který může především nenáročné uživatele na výkon potěšit úctyhodnou výdrží. Samotní uživatelé již dlouho volají po dostatečně dlouhé výdrži svých zařízení, ale největší výrobci chytrých telefonů mají pravděpodobně problém vyvinout právě takovou baterii. Možným východiskem může být připravovaná novinka s názvem P70.

Lenovo-P70

Telefon požene 4 000mAh baterie, ze které bude užírat méně energie neupřesněná technologie použita u 5palcového displeje s HD rozlišením. Každopádně toto spojení ve výsledku dokáže telefon udržet 46 dní v pohotovostním režimu nebo dovolí mít až 15 hodin zapnutý displej. Další výbava počítá se 64bitovým procesorem od MediaTeku, 1GB operační pamětí RAM a úložištěm o velikosti 8 GB.

Navíc baterii můžete sami kdykoliv vyměnit, jelikož zadní část vyrobená z materiálu podobající se kůži je odnímatelná. Celá konstrukce dosahuje na rozměry 142 mm x 71,8 mm x 8,9 mm. Mezi zbývající prvky lze zařadit slot na paměťovou microSD kartu, 13megapixelový fotoaparát, přední 5megapixelovou kamerku, funkci dual-SIM či podporu sítí 4. generace. Nakonec průměrná výbava by mohla zajistit přijatelnou cenu pro konečné uživatele.

p70 Lenovo-P70t

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat