Je dostupná finální verze přehrávače VLC Android, iOS

Je dostupná finální verze přehrávače VLC [Android, iOS]
2014-12-10T07:00:01+02:00
• 10. 12. 2014
1

Populární přehrávač videí VLC, který patří mezi ty nejlepší, byl v posledních dnech aktualizován. Přehrávač byl natolik dobrý i ve fázi beta, proto jste se s ním mohli setkat v našem seriálu Dotekománie doporučuje.

vlc

Nová verze přehrávače vypouští ze svého názvu BETA, což znamená, že jsme se konečně dočkali finální verze, která přináší hned několik novinek. Hlavní novinky, které nová verze přináší, jsou opravené chyby přehrávání na zařízeních s procesorem ARMv8, dále byla opravena chyba, kdy aplikace padala na nejnovějším Androidu 5.0 lollipop, nově je taktéž automaticky povolena hardwarová akcelerace na zařízeních s Androidem 4.3 a vyšším. Vedlejší novinkou je pak označení verze 1.0.0, vylepšení softwarové akcelerace atd. Větší novinkou je také podpora menu při přehrávání DVD titulů.

logo-app VLC for Android beta Videolabs Zdarma ANDROID logo-app VLC for Mobile Developer Zdarma iOS

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Igor Ďurček

10. 12. 2014, 17:04

Zaujimave uz dva dni weby pisu ze VLC je dostupny vo cerzii1.0…tak som pozrel do tabletu ziadna aktualizacia…naistaloval som VLC do telefonu a hadajte co naistalovalo to staru verziu 0.9.4 alebo 0.9.1 ci aka je….na Google play pisu ze je VLC je na webe vo cerzii1.0….tak kde dopekla je…..to sa to pri istalovaní prehodila vyhybka na staru verzii?….. :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat