Dakele Big Cola 3 – výkonný klon iPhonu 6

Dakele Big Cola 3 – výkonný klon iPhonu 6
2014-12-08T13:00:40+02:00
• 8. 12. 2014

Čínský trh je známý celou řadou napodobenin telefonů od světoznámých výrobců a ani nejnovější iPhone 6 nepřišel zkrátka. Společnost Dakele oficiálně představila model Big Cola 3, který až na pár drobností jednoznačně kopíruje poslední novinku od kalifornského Applu. Čínský výrobce vyplnil 7,25mm tělo těmi nejvýkonnějšími prvky a navíc přední část byla údajně potažena safírovým sklem pro větší odolnost.

Dakele Big Cola 3 (1)

Úhlopříčka displeje vyrostla na 5 palců při Full HD rozlišení. Zda jej skutečně chrání safírové sklo, se zřejmě dozvíme až po prvních recenzích od zahraničních serverů. Výkon dostal na starost osmijádrový procesor MT6752 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,7 GHz, 3GB operační paměť RAM a 16GB úložiště podporující paměťové microSD karty až do výše 128 GB. Tím papírově překonává hardwarové sestavení iPhonu 6.

Dakele Big Cola 3 (3) Dakele Big Cola 3 (4)

Záznamy pořídíte 13megapixelovým fotoaparátem Sony IMX214 se světelností objektivu f/2.0. V čele zabírá místo 8megapixelová kamerka Sony IMX219 na oblíbené selfie snímky. Výbavu uzavírá systém Android přesněji ve verzi 4.4 KitKat. I když nelze počítat s mezinárodní dostupností,  případní majitelé musí počítat minimálně s částkou 243 dolarů (tj. cca 5 464 Kč bez daně).

Dakele Big Cola 3 (5) Dakele Big Cola 3 (7) Dakele Big Cola 3 (2) Dakele Big Cola 3 (6)

Zdroj: gsmdome.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat