BelayCords – konec útrap s USB kabely (brzy i v ČR)

BelayCords – konec útrap s USB kabely (brzy i v ČR)
2014-12-18T07:00:02+02:00
• 18. 12. 2014
7

Projekty vycházející z kickstarterů jsou často zárukou inovace a usnadnění života. Jinak tomu není ani u USB kabelů BelayCords. Ty jsou jednak odolné a jednak vám ušetří nervy při zapojování. Brzy si je navíc budete moci koupit i vy, a to bez nutnosti vyhledávání obchodu, který by je zaslal k nám a placení drahého poštovného.

A-daUM6CAAAD3qg

Projekt BelayCords během svého času na Kickstateru vybral stokrát vyšší částku, než která byla nastavena jako minimum. A čím tedy přispěvatele uchvátil? USB kabel BelayCords totiž řeší několik problémů, se kterými se již téměř každý jistě setkal. První problém, se kterým se setkáváme téměř denně, je zapojení USB kabelu. Ten totiž často nespolupracuje a většinou se nám podaří ho zapojit až na druhý pokus (někdy ani to). BelayCords má konektory na obou koncích oboustranné, takže jej téměř s jistou vždy zapojíte správně. Konektory se chovají jako připravovaný konektor USB typu C.

7f1c1ec83b8ca23d2092a5a96a2e8095_large

Dalším problémem je výdrž a životnost USB kabelů. Kabely BelayCords jsou chráněny horolezeckou tkaninou, která je pevná a odolná, navíc dobře vypadá. Výrobce výdrži věří natolik, že ke kabelům dává doživotní záruku.

BelayCords 4 BelayCords 1

Kabely jsou dostupné jak v klasické microUSB verzi, tak i ve verzi Lightning a 30-pin pro zařízení Apple. Dostupné jsou navíc v několika barvách.

Již nyní si BelayCords můžete předobjednat na Kickstore.cz, který je prvním obchodem s croudfundingovým zbožím u nás. V budoucnosti se bude jeho nabídka rozšiřovat a usnadní nám nakupování těch nejzajímavějších projektů z Kickstarteru bez nutnosti objednávat zboží ze zahraničí.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Michal Císařovský

Student ČZU v Praze, který se zajímá o vše kolem Androidu, především o aplikace. Rád zkouší nové komunitní ROM a především se neustále zabývá grafickými úpravami svého telefonu. Jeho nejoblíbenější modelovou řadou jsou Xperie. Mezi jeho další záliby patří fotografování, hudba a divadlo.

Komentáře

Dalibor Pencik

18. 12. 2014, 13:37

„Ten totiž často nespolupracuje a většinou se nám podaří ho zapojit až na druhý pokus (někdy ani to)“ To jako fakt? Tak to jsem asi superman, když s emi pždy podaří napoprvé připojit USB kabel k telefonu :-D

Je pravda, že šance není 50 na 50, ale spíš 1/3, někdy ani to ne :-) Už jste zkusili zasunou flashku do zadního portu počítače pod stolem?

Zdeněk Ambruz

18. 12. 2014, 8:06

Než bych dal 950,- za kabel, si radsi vystacim s klasickym, ktery stejne par let vydrzi..

bych ani neřekl,zničil si mi už po pul roce…

Libor Foltýnek

21. 12. 2014, 17:15

tak už za 20 let se vám tímto tempem zaplatí ten předražený kabel za 950 Kč… Jako sorry, ale ta cena je naprosto mimo.

Ondrej Nekola

18. 12. 2014, 7:21

Link na původní kickstarter kampaň už by byl moc web?

Přemysl Vaculík

VIP 18. 12. 2014, 7:27

Doplněno.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat