LG G2 Lite a L Prime – novinky pro základní třídu

LG G2 Lite a L Prime – novinky pro základní třídu
2014-11-10T11:40:15+02:00
• 10. 11. 2014
2

Společnost LG oprašuje starší model G2, který byl nahrazen v květnu tohoto roku. Nasvědčuje tomu představení dvou zařízení v Brazílii, kde jedno z nich ještě vychází z předchozí generace. Nicméně ty spíše připomínají nedávné novinky s názvem L Fino a L Bello. Oba telefony budou zapadat do základní třídy díky průměrné výbavě. Případní majitelé se musí spokojit s nízkým rozlišením displeje nebo slabším procesorem od Qualcommu.

g2 lite (1) g2 lite (3) g2 lite (2)

První novinka nese název G2 Lite. Tu vpředu vyplňuje 4,5palcový IPS displej s WVGA rozlišením (207 PPI). Hardwarovou část zastupuje čtyřjádrový procesor Snapdragon taktovaný na frekvenci 1,2 GHz, 1GB operační paměť RAM a 4GB úložiště rozšiřitelné o paměťové microSD karty. Snímky zachytíte 8megapixelovým fotoaparátem nebo přední VGA kamerkou. Celkovou výdrž dostala na starost baterie s kapacitou 1 820 mAh.

Zbytek výbavy počítá s Androidem 4.4 KitKat, podporou WiFi, FM rádiem, 3G sítěmi, funkcemi Knock Code a Quick Selfie. Cena v přepočtu vychází na 5 341 Kč bez DPH. Na výběr bude z bílé, černé či zlaté varianty.

l prime (1) l prime (2) l prime (3)

Druhý L Prime zabírá 5palcový IPS displej se stejným rozlišením, což znamená vyšší hrubost displeje (196 PPI). Uvnitř najdete také minimum rozdílů. Jen jádra procesoru mají frekvenci 1,3 GHz, úložiště pobere 8 GB dat, kapacita baterie vzrostla na 2 460 mAh a maximální rozlišení přední čočky fotoaparátu je 1,3 MPx. Z dostupných barev můžete vybírat bílou, titanovou nebo zlatou variantu. Cenovka se při přepočtu zastavila na hranici 6 513 Kč bez DPH. Jihokorejský výrobce nestihl potvrdit, zda s nimi vůbec přijde na celosvětový trh.

Zdroj: gforgames.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Když vezmeme v potaz, že Samsung nabízí za podobnou cenu lépe vybavený SGSIII a SGSIII Neo, je tohle prakticky neprodejné.

obojí mi připadá jako L Fino a L Bello…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat