LG odhalilo modely L Fino a L Bello

LG odhalilo modely L Fino a L Bello
2014-08-26T17:24:54+02:00
• 22. 8. 2014

Znenadání a bez nějakých předchozích spekulací společnost LG ukáže na veletrhu IFA v Berlíně dvojici nových zařízení. Letošní ročník startuje již za pár dní, takže lze počítat s čím dál častějšími úniky informací. Jihokorejský výrobce u žhavých novinek jednoznačně vycházel z koncepce nejvyššího modelu G3, který sklízí samé pozitivní reakce po stránce designového zpracování. Telefony zapadnou do modelové řady L, kde je naleznete pod názvy L Bello a L Fino.

LG-L-Fino-LG-L-Bello

Lépe vybavenějším se stane L Bello nabízející 5palcový IPS displej s FWVGA rozlišením (854 x 480 pixelů). Stránku výkon obstará čtyřjádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,3 GHz a 1GB operační paměť RAM. Úložiště pojme 8 GB dat, při tom otázku dalšího rozšíření vyřeší paměťová microSD karta. Celkové rozměry modelu jsou 138,2 x 70,6 x 10,7 mm. Zbytek specifikací zahrnuje podporu HSPA+, 8megapixelový fotoaparát nebo 2 540mAh baterii. Z barevných variant bude k dispozici v bílé, černé a zlaté variantě.

Druhý model, L Fino zabírá 4,5palcový displej zaujímající WVGA rozlišení, kterému dodává výkon čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,2 GHz a 1GB operační paměť RAM. V tomto případě má úložiště velikosti pouze 4 GB, ale opět se můžete spolehnout na paměťovou microSD kartu. Zadní část doplňuje 8megapixelový fotoaparát po boku 1 900mAh baterie. Ve srovnání jde o kompaktnější zařízení, o čemž vypovídají rozměry 127,5 x 67,9 x 11,9 mm. V prodeji lze očekávat dokonce 5 barevných provedení – bílé, černé, červené, zelené, zlaté.

Obě novinky poběží na nejnovějším Androidu ve verzi 4.4.2 KitKat s vlastní nástavbou od společnosti LG. I když oficiální ceny oznámí až na zářijovém veletrhu,  první kusy zamíří na trh do Latinské Ameriky. Poté bude na řadě Evropa s Asií.

l bello l fino

Zdroj: lgnewsroom.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat