Honor 6X v TENAA – opráší Huawei snímání ve 3D?

Honor 6X v TENAA – opráší Huawei snímání ve 3D?
2014-11-12T12:00:41+02:00
• 12. 11. 2014

Poté, co certifikační databáze TENAA odhalila připravovaný model Honor 4X, společnost Huawei s největší pravděpodobností chystá ještě vedle něj postavit minimálně jeden telefon. Úřady totiž v nedávné době schválily vstup modelu Honor 6X na čínský trh rovnou ve dvou verzích. Jeden typ zamíří k zákazníkům China Mobile, zatímco druhý bude určený pro konkurenční China Unicom.

Huawei 6X Huawei 6X (2)

Ačkoliv jsou specifikace Honoru 6X stále hodně stručné, to podstatné uniklo. Displej dosahuje na úhlopříčku 5,5 palce při Full HD rozlišení. V 7,5mm těle se ukrývá osmijádrový procesor s taktovací frekvencí 1,8 GHz, 3GB operační paměť RAM a 32GB úložiště podporující paměťové karty do velikosti 64 GB. Dále na seznamu specifikací nechybí podpora sítí 4G nebo infračervený port.

Nepřehlédněte: Honor 6 na českém trhu

Softwarovou stránku zajišťuje předinstalovaný systém Android ve verzi 4.4 KitKat, kterou čínský výrobce nejspíš doplní o vlastní nástavbu. V samotném závěru si zaslouží zmínku trojice kamer. Vpředu čeká neupřesněný senzor fotoaparátu, kdežto v zadní části najdete dva fotoaparáty. U rozlišení je uváděna hodnota 8 megapixelů, ale není zcela jasné, jakou funkci vůbec bude plnit druhá kamerka.

Huawei 6X (3) Huawei 6X (4)

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat