5 aplikací ze storu – bezplatné novinky na iOS

5 aplikací ze storu – bezplatné novinky na iOS
2014-11-12T17:15:06+02:00
• 12. 11. 2014

Po týdnu se vracíme zpět s pravidelným seriálem 5 aplikací ze storu. Dnes se podíváme na platformu iOS a představíme si tři nové hry, jednu novou aplikaci a jednu klávesnici v akci.

ios8-update-apps-840x420

Run Sackbox

Pokud jste hráli hru Little Big Planet na konzoli PlayStation, jistě vám bude tato hra povědomá. Přináší totiž dobrodružství postavičky Sackboy na mobilní telefony. Ve své podstatě se jedná o skákačku s líbivým grafickým zpracováním. Herní prostředí je postavené právě na základě originální hry LittleBigPlanet. Cílem je získávat samolepky. Hra je sice zdarma, nabízí ale řadu nákupů přímo v aplikaci pro zjednodušení a vylepšení.

IMG_1046 IMG_1045

logo-app Run Sackboy! Run! Developer Zdarma iOS

RETRY

Tato hra pochází od známého studia Rovio, které stojí za populární sérií Angry Birds. Jejich novinka s názvem Retry přináší 8bitovou retro grafiku, ve které je vaším cílem dostat letadélko z jednoho hangáru do druhého a přitom sbírat penízky. Celý herní princip trochu připomíná Flappy Bird. Retry je zdarma, avšak opět nabízí mikro platby. Za ty si můžete koupit penízky.

IMG_1043 IMG_1044

TRIOO

TRIOO je jednoduchá hra, která otestuje vaše reakce. Cílem je udržet kuličky ve vzduchu a nenechat je spadnout. To zajistíte posouváním bloku v dolní části obrazovky. S každou další úrovní postupně narůstá obtížnost – zvětšuje se počet kuliček. K dispozici je celkem 80 úrovní. Grafické zpracování je také povedené včetně hudební stránky. V základu je hra zdarma, ovšem s reklamou. Tu lze zakoupením balíčku za dvacku odstranit.

IMG_1058 IMG_1057

logo-app TRIOO Developer Zdarma iOS

Sleep Better

O aplikaci Sleep Cycle Alarm jste pravděpodobně již slyšeli. Novinka Sleep Better od tvůrců Runtastic se snaží prakticky o to samé, jen je v základu k dispozici zdarma. Tato aplikace se tak stará o sledování vašeho spánku. Následně vás pak vzbudí v ten nejlepší moment, aby jste se cítili nejlépe. Před spaním lze také zvolit, jaký byl váš den a sledovat, jak se to projeví na vašem spánku. Potěší integraci s HealthKit v iOS 8.

IMG_1056 IMG_1055

logo-app Sleep Better - Sleep Tracker Developer Zdarma iOS

Swype

Nakonec jsem si nechal alternativní klávesnici Swype. Ta je tento týden v rámci akce App of the Week zdarma. Dalším potěšujícím faktem je také podpora českého jazyka od poslední aktualizace. Swype je ve stručnosti klávesnice s možností psaní pouhým přejížděním po písmenkách.

IMG_1048 IMG_1054

logo-app Swype Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat