Doov Nike V1 – telefon s netradičním řešením předního fotoaparátu

Doov Nike V1 – telefon s netradičním řešením předního fotoaparátu
2014-11-26T09:45:03+02:00
• 26. 11. 2014

Popularita pořizování snímků prostřednictvím předního fotoaparátu telefonu stále roste. Není proto překvapením, že si tohoto trendu začali všímat i samotní výrobci chytrých telefonů. Novým přírůstkem do řady telefonů s kvalitním předním fotoaparátem přichází z Číny. Jedná se o Doov Nike V1, který pro řešení předního fotoaparátu použil velmi netradiční způsob.

Doov-Nike-V1

Z první fotografie se mnohým uživatelům vybaví Oppo N3, který disponuje otočnou kamerkou. Kamerku u Doov Nike V1 ale uživatel nastavuje ručně, a to v rozsahu až 190 stupňů. To je o 16 stupňů méně, než nabízí právě Oppo N3. Doov Nike V1 je vybavený 13MPx fotoaparátem z dílny společnosti Sony (F/2.0). Pro lepší pořizování snímků v noci se stará dvojice LED diod Phillips. Kamerce nechybí ani optická stabilizace. O ochranu čočky fotoaparátu se postará safírové sklo.

doov-nike-v1-banner

Přístroj je poháněný 4jádrovým procesorem MediaTek MT6732 s frekvencí 1,5 GHz. Procesor je následně doplněný o 2 GB operační paměti. Doov Nike V1 disponuje 5palcovým displejem s rozlišením 720 p. Kromě toho je zařízení vybaveno baterií o kapacitě 2 480 mAh.

 Doov-Nike-V1 (1)

Doov Nike V1 bude k dispozici s předinstalovaným operačním systémem Android 4.4 Kitkat s nadstavbou Super UI. Cenovka tohoto modelu se pohybuje okolo 325 dolarů (7 184 Kč), přičemž dostupný bude pouze v Číně.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat