Amaze File Manager – Material Design a dobré možnosti

Amaze File Manager – Material Design a dobré možnosti
2014-11-18T13:20:51+02:00
• 18. 11. 2014

S vydáním Androidu Lollipop se většina aplikací začíná měnit do Material Designu. Mnozí menší vývojáři nezahálí a dělají to samé. Nyní je tu opět jeden menší výtvor od uživatele XDA fóra a nejedená se o nic jiného než o trochu lepší správce souborů.

dt-afm-menu dt-afm-menu-min-fail dt-afm-plus-icon dt-afm-menu-right

Jak si můžete na první pohled všimnout, je zde využit Material Design opravdu na 100 %. Rozvržení všeho je velmi pěkné a přehlednost je téměř dokonalá. Ovšem na prvním obrázku je vidět menší chyba, a tudíž se nevypisují celé názvy složek. Jedná se o dočasnou chybu, která při kliknutí na název jedné ze složek zmizí.

Po kliknutí na červené kolečko můžete buď vyhledávat složku/soubor dle názvu, nebo přidat další položku do horního menu. Dále na posledním obrázku můžete vidět, co podporuje aplikace, například různé možnosti vyhledávání, záložky, nastavení domácí složky nebo přepnout na čtvercový výpis souborů a složek, jak můžete vidět na obrázku níže. Je zde k dispozici i správce aplikací, ve kterém si aplikace můžete zálohovat, odinstalovat a prakticky dalších pár základních možností.

dt-afm-list-cube dt-afm-bookmarks dt-afm-app-manager

Dále to máme už jen nastavení, kde máme dalších mnoho možností. Mimo jiné si můžete nastavit téměř veškeré zobrazování. Což zahrnuje, jak se mají zobrazit ikony, zobrazení skrytých souborů a složek, podle čeho a jak se mají vypisovat soubory a jeden z hlavních taháků je nastavení vzhledu samotné aplikace. Zde si můžete zvolit z mnoha barev, a nebo nechat aplikaci, ať vybere za vás. Pak už jde o to,  zda chcete světlé/tmavé téma, a nebo nechat aplikaci použít vhodné z nich podle denního času.

dt-afm-setting-1 dt-afm-setting-2 dt-afm-setting-theme dt-afm-setting-skin

Autor natočil i pěkné video, jak prochází kompletně celou aplikací a ukazuje vše, co umí. Aplikace je dostupná pro Android 4.0 a vyšší. Pokud chcete vědět více nebo se autora na něco zeptat, jděte na originální vlákno na XDA fóru.

logo-app Amaze File Manager Vishal Nehra Zdarma ANDROID

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat