Vertu Aster s Androidem a prémiovými materiály

Vertu Aster s Androidem a prémiovými materiály
2014-10-06T10:30:38+02:00
• 6. 10. 2014

Na nových mobilních zařízeních se začínají objevovat nové, prémiové, materiály, jako kovy, kůže a další. Kov můžeme najít například na nově vydané Motorole Moto X. Nové Vertu Aster dává však prémiovým materiálům jiný význam.

verto

Na zařízení můžeme najít spoustu materiálů. Mezi těmi základními můžeme najít například titan a safír. Dále je zde možnost ručně leštěného rubínu, který je na telefonu jak kvůli vzhledu, tak kvůli jeho odolnosti. Ovšem se zády to budete mít s výběrem ještě těžší. Zde si můžete vybrat mezi telecí kůží (v onyxové, lagunové a pudrové barvě), Karung hadí kůží (v kaviárové, mandarinkové a malinové barvě) a nakonec v pštrosí kůži Cognac.

gsmarena_008

Celý Aster je ručně dělaný v Anglii z kusu tvrzeného titanu. Smartphone má 4.7″ displej s rozlišením FullHD, který je pokryt safírovým sklem. Displej je ohraničen dvěma stereo reproduktory s Dolby Digital Plus tunigem. Hlavní 13MPx čočka fotoaparátu je certifikována švédskou firmou Hasselblad. Vedle fotoaparátu najdeme duální LED blesk, což je velmi podobné minulému modelu Vertu – Signature Touch. Na přední straně najdeme 2.1MPx fotoaparát a jak přední, tak zadní čočka je pokryta safírovým sklem.

vertu-aster-blue-rear-970x548-c

Uvnitř telefonu tepe čtyřjádrový procesor Snapdragon 801 s frekvencí 2.3GHz a 2GB operační paměť. Uživatelská paměť dosáhla 64 GB, ale bohužel nejde rozšířit. Celé zařízení jede na Androidu 4.4 Kitkat. Aster se také může chlubit svou velkou konektivitou. Připojí se také k sítím LTE (Cat.4). K dispozici je potlačení šumu a aptX pro audio streaming přes Bluetooth. S NFC se zde setkáme také. Telefon pohání 2 250 mAh baterie, která se může nabíjet skrz Qi bezdrátové nabíjení.

vertu-aster-blue-side-top-970x548-c

Rozměry zařízení jsou 143,4 x 69 x 11,2 mm a váží 193 gramů. Cena začíná na 6 900 dolarech (zhruba 150 330 Kč) a končí na 9 700 dolarech (okolo 211 330 Kč) podle výběru zadního materiálu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat