Spotify bude nově levnější pro členy vaší rodiny

Spotify bude nově levnější pro členy vaší rodiny
2014-10-21T07:19:54+02:00
• 21. 10. 2014

Spotify poskytuje svým uživatelům poslech všech možných interpretů zdarma a za poplatek bez reklam. Prémiové členství stojí normálně 10 $ (v ČR 5,99 €) na měsíc, což se někomu může zdát drahé, proto přichází Spotify s novou nabídkou.

spotify-family

Novinkou je možnost mít zakoupeno premium za plnou cenu, přičemž další člen vaší rodiny za prémiové členství zaplatí pouze polovinu (5 $). Touto novinkou chce Spotify pravděpodobně zakročit proti sdílení účtu v domácnosti a získat si tak uživatele navíc. Rozhodně se jedná o dobrý pokus řešení, jelikož nejde Spotify proti svým uživatelům novými omezeními, což je v dnešní době chvályhodné. Dle slov Spotify došlo k vytvoření této možnosti na popud uživatelů, kteří se potýkali s problémy kvůli tomu, že jde služba v jednom momentě používat pouze na jednom zařízení. Další člen rodiny si bude moci přikoupit prémiové členství v nejbližších týdnech

Premium účet na Spotify si můžete vyzkoušet na 30 dní zdarma, poté můžete získat službu bez reklam a s kvalitnějším streamem za měsíční poplatek 5,99 €.

[winphone]spotify/10f2995d-1f82-4203-b7fa-46ddbd07a6e6[/winphone]

logo-app Spotify Music Spotify Ltd. Zdarma ANDROID logo-app Spotify Music Developer Zdarma iOS

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat