Samsung Galaxy A3 na nových snímcích

Samsung Galaxy A3 na nových snímcích
2014-10-07T11:30:54+02:00
• 7. 10. 2014

Čínská databáze TENAA přispívá k odhalení připravovaných modelů od společnosti Samsung. Ta pravděpodobně finišuje s pracemi nad trojicí telefonů s názvem Galaxy A3, A5 a A7. Novinky mají doplnit jediné kovové zařízení, které ze všech stran sklízí velmi kladné hodnocení. Dnešní únik se konkrétně týká Galaxy A3. Více než seznam specifikací si mnohem větší pozornost zaslouží designové zpracování, kde hlavním charakteristickým rysem bude kovový rámeček.

Samsung-Galaxy-A5-And-Samsung-Galaxy-A3-Alpha

Několikrát omílaná výbava u Galaxy A3 počítá se 4,5palcovým AMOLED displejem, 64bitovým procesorem Snapdragon 410, 1GB operační pamětí RAM, 8GB úložištěm nebo 8megapixelovým fotoaparátem. Konstrukce má rozměry 130,1 x 65,5 x 6,9 mm při váze 112 gramů. Galaxy A3 poběží na systému Android 4.4.4 KitKat, přičemž by neměl být problém s aktualizací na Googlem chystaný Android L.

Galaxy A3 (2) Galaxy A3 Galaxy A3 (3)

Jestliže vezmeme v potaz informace od jiného zdroje, tak hrany dostanou větší zkosení a zadní část nebude uživatelům přístupná. To znamená, že rámeček zabere minimálně šuplík na paměťovou microSD kartu a SIM kartu typu nano. Kdy jihokorejský výrobce oficiálně představí novou řadu v kompletním složení, není doposud známo, ale lze počítat s obdobím během několika následujících měsíců.

Samsung-Galaxy-A5

Samsung Galaxy A5

Zdroje: androidauthority.com, sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat