I966 Aurora – zapovězené dělo od Philipsu

I966 Aurora – zapovězené dělo od Philipsu
2014-10-29T13:00:18+02:00
• 29. 10. 2014
1

Chytré telefony od společnosti Philips asi málokdo v našich končinách používá, ne-li vůbec zná. Naopak na takovém asijském kontinentu nejde vůbec o nic neznámého. Důkazem je představená novinka, která se může pyšnit nejen velmi nadstandardní výbavou, ale také povedeným designem. Nejnovější model s názvem I966 Aurora byl nedávno představený v Číně, kde rozhodně strhne velkou pozornost, a určitě si tedy zaslouží zmínku i u nás.

Philips-I966-Aurora

Model zabírá 5,5palcový displej dosahující na vysoké QHD rozlišení (1440 x 2560 pixelů). Slušnou díru do světa dělá čtyřjádrový procesor Snapdragon 801 s taktovací frekvencí 2,5 GHz, 3GB operační paměť RAM nebo 32GB úložiště v samotném základu. Záda nesou 20,7megapixelový senzor fotoaparátu od Sony, kterému posluhuje dvojitá přisvětlovací LED dioda po boku snímače otisků prstů. Výdrž zajišťuje baterie s kapacitou 3 000 mAh.

Zbývající výbava zahrnuje přední 8megapixelovou kamerku či podporu sítí 4. generace. Menším zklamáním je absence operačního systému Android. Ten výjimečně vystřídal systém Alibaba YunOS postavený na Aliyun OS, který byl vyvinut výhradně pro čínská zařízení. Prodejní cena startuje na 3 699 juanech (tj. cca 13 206 Kč bez daně), což ani nikoho nemůže překvapit. Pravděpodobnost, že by výrobce uvolnil tento telefon na jiné trhy ve světě, je bohužel velmi malá.

Philips-I966-Aurora (1) Philips-I966-Aurora (2) Philips-I966-Aurora (3) Philips-I966-Aurora (4) Philips-I966-Aurora (5) Philips-I966-Aurora (6)

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

to je parada, presne takto si predstavuji idealni design…vcetne funkcnich klaves mimo LCD…skoda, ze tu nebude :(

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat