Asus MeMO Pad 8 na českém trhu

Asus MeMO Pad 8 na českém trhu
2014-10-27T09:12:26+02:00
• 26. 10. 2014

Společnost Asus se zasadila o rozšíření produktové nabídky na našem trhu, kam nově zařadila tablet zapadající do modelové řady Memo Pad. Novinka s kódovým označením ME181CX nese název Memo Pad 8 a po všech stranách nabídne dostačující prvky výbavy pro běžné uživatele. Ani samotná prodejní cena není nastavená nijak přehnaně. Tchajvanský  výrobce si jej cení na 4 490 Kč včetně DPH. Případní zájemci si mohou vybírat ze dvou barevných variant – bílá, černá.

ME181_black

Přední panel vyplňuje 8palcový IPS panel dosahující na HD rozlišení a 0,3MPx kamerka. Uvnitř čeká 64bitový procesor Atom Z3745 se čtyřmi jádry, jejichž taktovací frekvence je 1,86 GHz. Dále prostor vyplňuje 1GB operační paměť RAM nebo 16GB úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou. Navíc můžete 1 rok zcela zdarma využívat vzdálené úložiště Asus Webstorage s vyhrazenými 16 GB. Rozměry konstrukce jsou 212 x 125 x 8,8 mm při hmotnosti 320 gramů.

Záda zabírá 2megapixelový fotoaparát a baterie s kapacitou 4 000 mAh, u které je udávána výdrž až 9 hodin. O kvalitní poslech se starají reproduktory podporovány technologií SonicMaster. Zbývající seznam specifikací zahrnuje podporu funkcí Bluetooth 4.0, WiFi, GPS či Miracast. Závěrem zbývá dodat, že softwarovou stránku zajišťuje předinstalovaný systém Android ve verzi 4.4 KitKat s nástavbou Zen UI.

ME181_white

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat