ZTE představilo nové modely telefonů za příznivou cenu

ZTE představilo nové modely telefonů za příznivou cenu
2014-09-04T16:20:08+02:00
• 4. 9. 2014

Společnost ZTE nám dnes představila tři nové chytré telefony. Jedná se o modely Blade Vec 3G, Blade Vec 4G a ZTE Kis 3 MAX, které se mohou pochlubit například cenou, která nepřesáhne 230 eur (6 367 Kč).

 all

První z modelů, ZTE Blade Vec 3G, nabídne podporu 2 SIM karet. Telefon bude vybaven TFT displejem o velikosti 5palců s rozlišením 1280 x 720. O celkový výkon zařízení se postará 4jádrový procesor Cortex A7 s frekvencí 1,3 GHz v kombinaci s 1 GB operační paměti. Model nabízí uživatelům interní paměť o velikosti 8 GB s možností dalšího rozšíření pomocí microSD až o 32 GB.

zte3g2 zte 3g

Nechybí ani dvojice fotoaparátů. Zadní kamerka poskytne 8 MPx s automatickým zaostřením a bleskem. Přední fotoaparát disponuje 5 MPx. Z názvu lze již odvodit, že telefon podporuje pouze 3G sítě. Ve výbavě nechybí WiFi (802.11 b/g/n) ani Bluetooth ve verzi 4.0. Blade VEC 3G je dále vybavený baterií s kapacitou 2300 mAh. K dispozici bude tento model s operačním systémem Android 4.4 Kitkat. Cena přístroje by měla být 179 eur (4 955 Kč) a dostupný by měl být zpočátku pouze v Německu.

ZTE Blade Vec 4G kromě podpory LTE sítí nabízí i trochu odlišnou výbavu. O chod zařízení se postará procesor Qualcomm Snapdragon 400 s 1.2 GHz doplněný o 1 GB operační paměti. Uživatelům bude k dispozici interní 16 GB paměť, kterou však nebude možné dále rozšiřovat. Displej zařízení nicméně bude stejný jako u 3G varianty.

zte 4g phpdiivye

K dispozici budou dva typy modelu, přičemž jeden bude mít zadní 8MPx fotoaparát v kombinaci s 1MPx přední kamerou. Druhý model oproti tomu nabídne zadní 13MPx fotoaparát a přední se 2 MPx. Z další výbavy je třeba zmínit baterii, která disponuje 2300 mAh. Telefon bude opět dodáván s operačním systémem Android 4.4. Cena tohoto zařízení se bude pohybovat za 229 eur (6 339 Kč).  Dostupný by měl být ve vybraných zemích, mezi které však Česká republika nepatří. Na své si přijdou nicméně zájemci našich sousedů ze Slovenska.

Poslední z novinek je ZTE Kis 3 MAX. Toto zařízení je vybavené TFT displejem o velikosti 4,5palců s rozlišením 480×854. Chod zařízení obstará 2jádrový procesor s taktem 1,3 GHz. Procesor je doplněný o 512 MB RAM. Pro data uživatele je k dispozici pouze 4 GB interní paměti.

zte maxztemax32 ztemax34ztemax33

Nechybí ani dvojice fotoaparátů. Na zadní straně se nachází 5 MPx fotoaparát s automatickým zaostřením a bleskem. Na přední pak 2MPx kamerka. Z další výbavy lze zmínit například také podporu Dual SIM. Výbava tohoto modelu není moc bohatá. Telefon je však určen do chudších částí světa. O tom svědčí také jeho cena, která činí 99 eur (2 740 Kč). Dostupný bude opět pouze ve vybraných zemích, mezi které Česká republika ani Slovensko nepatří.

 

Zdroje: pocket-lint.com, businesswire.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat