Samsung SM-A300 – následovník Galaxy Alpha v GFXBench

Samsung SM-A300 – následovník Galaxy Alpha v GFXBench
2014-09-15T16:50:43+02:00
• 15. 9. 2014

Grafický benchmark GFXBench opět dává o sobě vědět. Respektive jeho databáze byla doplněna o jednu novinku od společnosti Samsung. Uniklé zařízení pod označením SM-A3000 má být jeden ze tří připravovaných telefonů, který naváže na první kovový model Galaxy Alpha. Počítat sice lze s odolnější konstrukci, ale vnitřní výbava na tom bude o něco hůře než jeho původní předloha. Jihokorejský výrobce počítá, že jej oficiálně uvede na mobilní trh ještě v letošním roce.

Galaxy Alpha

Jeho přední panel zabírá 4,8palcový displej s rozlišením 960 x 540 pixelů a 5megapixelová kamerka podporující pořizování záznamu až ve Full HD kvalitě. Hardwarová stránka zahrnuje čtyřjádrový procesor od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,2 GHz, grafický čip Adreno 306, 1GB operační paměť RAM a úložiště o velikosti pouhých 5 GB. Zadní část obsazuje 7megapixelový senzor fotoaparátu.

Uživatelským prostředím bude doprovázet předinstalovaný systém Android ve verzi 4.4.4 KitKat. Nicméně výpis seznamu například nepočítá s podporou technologie NFC. Pokud přihlédneme k označení dvou zbývajících modelů (SM-A500 a SM-A700), tak by se mohlo jednat o lépe vybavenější telefony. Závěrem poslední informace týkající se představení počítají s odhalením někdy ve třetím čtvrtletí tohoto roku.

samsung-sm-a300

Zdroj: gizbot.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat