Minecraft si lze zahrát i na hodinkách s Android Wear zajímavost

Minecraft si lze zahrát i na hodinkách s Android Wear [zajímavost]
2014-09-30T07:15:47+02:00
• 30. 9. 2014

Hru Minecraft jistě nemusím nijak blíže představovat. Je to zřejmě jedna z nejpopulárnějších her. Pokud patříte k vášnivým hráčům Minecraftu a náhodou vlastníte i hodinky Gear Live od Samsungu, tak si hru můžete na chytrých hodinkách vyzkoušet.

Hodinky Gear Live jsou poháněny 4jádrovým procesorem Snapdragon 400 a 512 MB operační paměti. A ač se tato kombinace může zdát jako málo výkonná pro náročnější aplikace, tak Minecraft si lze užít překvapivě bez větších problémů. Samozřejmě se musíte smířit s tím, že ovládání bude velmi drobné.

Minecraft-Amazon-appstore

Tuto zprávu musíme brát trochu s nadhledem. Rozhodně se nejedná o věc, díky které by nějak rapidně vzrostly prodeje chytrých hodinek s Android Wear. Jedná se spíše o zajímavost a ukázku toho, co s chytrými hodinkami lze udělat. Sama hra se však nemusela nikterak zvlášť upravovat.

Corbin Davenport, který nasdílel video, kde hraje Minecraft na chytrých hodinkách, oznámil, že pouze nahrál pomocí běžných ADB příkazů APK a soubory se hrou. Ostatně se můžete sami podívat na to, jak Minecraft na Samsung Gear Live funguje.

Zdroj: cultofandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat