Dotekománie doporučuje #58 – SpinMe Alarm Clock

Dotekománie doporučuje #58 – SpinMe Alarm Clock
2014-09-06T11:10:53+02:00
• 6. 9. 2014

Po týdnu zde máme další díl seriálu Dotekománie doporučuje. Občas se člověku stane, že budík po ránu vypne, aniž by si to uvědomil a dále pokračuje ve spánku, to může způsobit, že přijde pozdě atd. Následující aplikace vám pomůže se vstáváním bez obav.

unnamed_result

SpinMe Alarm Clock je budík, který přichází se zajímavým nápadem, jak svého uživatele vzbudit. Aplikace je vytvořena s moderními prvky uživatelského prostředí a rozhodně se nemá za co stydět.

Výstřižek unnamed (1)_result

SpinMe Alarm Clock sází na jednoduchost a nepřeberné množství nastavení byste hledali jen těžko. Po otevření budíku vám bude názorně předvedeno, jak buzení s aplikací vypadá. Vše probíhá velmi jednoduše, v horní části obrazovky klepnete na ručičkové hodiny, čímž se vám zobrazí číselník s hodinami, kde si nastavíte přesný čas buzení.

unnamed (3)_result unnamed (2)_result

Jakmile nastane vámi nastavený čas buzení, vaše zařízení začne zvonit, přičemž buzení jen tak nevypnete. Pro vypnutí budete muset uchopit zařízení oběma rukama a dva prsty položit k místu obrázku s otiskem prstu. To však stále pro vypnutí buzení nestačí, přičemž pro úplnou jistotu musíte ze své zahřáté postele vstát a otočit se kolem své osy dvakrát, to aplikace vyhodnotí a zvonění vypne. Tento způsob buzení se může mnohým lidem zdát jako šílený a zvuk řvoucího budíku k tomuto způsobu moc nepřispívá, znám ovšem lidi, kteří obyčejné budíky zaklapnou nevědomky v polospánku a vzbudí se až ve chvíli, kdy je pozdě.

Budík SpinMe Alarm Clock je ke stažení zcela zdarma a neobsahuje žádné další skryté poplatky. Aplikaci vřele doporučuji notorickým zaspávačům a těm, kteří chtějí mít úplnou jistotu, že je budík vzbudí.

logo-app SpinMe Alarm Clock Abdulla Al-Shurafa Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat