Chytré hodinky s 3G připojením od LG prošly FCC

Chytré hodinky s 3G připojením od LG prošly FCC
2014-09-27T10:27:42+02:00
• 27. 9. 2014

LG G Watch R, které jsou na fotce pod tímto odstavcem, vypadají velice sportovně. Tyto kulaté chytré hodinky však nejsu zjevně jediné, které LG tento rok vypustí na trh. V databázi FCC se objevily údaje o nových chytrých hodinkách od jihokorejské firmy s podporou 3G konektivity.

lg-g-watch-r-first-look-aa-8-of-22-710x399

V databázi ovšem nenalezneme, jak by měly chytré hodinky vypadat či co mají za hardware, ale dozvíme se, že vyjdou dvě verze nových hodinek pod označením VC100 a VC100P. V tabulce níže můžete najít informace o CDMA, což znamená, že zařízení se budou moci připojit k 3G mobilní síti. Jak už víme, nebudou to první smartwatch, které se dokáží připojit k mobilnímu internetu. Zde hovořím o Samsung Gear S.

Zřejmě můžeme počítat spíše s obdélníkovým tvarem, jak to bylo u původních LG G Watch. Rozměry jsou 57,7 x 35,5 milimetrů. Kdyby hodinky byly kulatého tvaru, byl by očekáván pouze jeden rozměr jako průměr. Ovšem i tyto rozměry činí LG smartwatch s 3G připojením menší než Samsung Gear S.

lg-smartwatch-3g

Nevíme, jestli hodinky budou vybavena systémem Android Wear. Pokud ano, jednalo by se o první model s tímto systémem a podporou mobilní sítě. Možná se jedná o předzvěst druhé verze Android Wear.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat