Blu Win JR – barevná novinka s Windows Phone 8.1

Blu Win JR – barevná novinka s Windows Phone 8.1
2014-09-16T09:40:49+02:00
• 16. 9. 2014

Společnost Blu Products do svého portfolia oficiálně zařadila první chytrý telefon běžící na nejnovější verzi systému Windows Phone. Může se zároveň jednat o vážného konkurenta pro Lumii 530, když přihlédneme k jedné z nejnižších prodejních cen, jakou americký výrobce u novinky nastavil. Model nesoucí Win JR rovněž zakoupíte v široké paletě barevných provedení, což je také charakteristický prvek u konkurenční Nokie.

BLU Win JR (4) BLU Win JR (5)

Blu Win JR byl vybaven 4palcovým displejem, který zaujímá rozlišení 480 x 800 pixelů. Jemu dodává výkon čtyřjádrový procesor Snapdragon 200 s taktovací frekvencí 1,2 GHz po boku 512MB operační paměti RAM. Uživatele ještě v základu čeká 4GB úložiště. Dále konstrukci doplňuje přední VGA kamerka nebo 5megapixelový fotoaparát s automatickým zaostřováním. Celkovou výdrž dostala na starost baterie s kapacitou 1 950 mAh.

BLU Win JR (3)

Jak již bylo zmíněno v úvodu, telefon běží na platformě Windows Phone 8.1. Rychlejší datové přenosy zajišťuje podpora HSPA. Případní zájemci mohou vybírat minimálně ze čtyř variant, kde se objevuje bílá, oranžová, purpurová, žlutá. Doporučená prodejní cena u Amazonu startuje na lákavé hranici 89 dolarů (tj. při přepočtu cca 1 894 Kč bez daně).

BLU Win JR BLU Win JR (1) BLU Win JR (2)

Zdroj: bluproducts.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat