Aplikace ČSFD povyšuje na vyšší verzi – přináší nový vzhled

Aplikace ČSFD povyšuje na vyšší verzi – přináší nový vzhled
2014-09-06T09:27:27+02:00
• 6. 9. 2014

Československá filmová databáze je jedna z nejnavštěvovanějších stránek, ohledně filmů a seriálů v Česku a na Slovensku. Po dlopuhé době jsme se dočkali aktualizace, která přináší nejen grafické změny. Vývojáři slibují, že postupem času budou přibývat nové funkce.

Screenshot_2014-09-05-20-28-38 Screenshot_2014-09-05-20-29-48

Jak si můžete všimnout na prvních dvou snímcích, přehlednost aplikace je výborná a struktura opravdu dobře vyřešená. Máte přístup takřka naprosto všude a máte možnost vyhledávání i hlasem. Na první pohled je patrné, že se zobrazuje celkem dost obrázků, a to už hned na hlavní stránce. Naštěstí si můžete vypnout jejich zobrazování, kvůli stahovaným datům, ale v nastavení je také možnost vidět či zvýšit/snížit si mezipamět obrázků, což je celkem vítaná funkce.

Screenshot_2014-09-05-20-27-46 Screenshot_2014-09-05-20-28-21

Další snímky zobrazují náhled určitého filmu (příklad je vybrán náhodně – první odkaz). Chcete vědět, kdo ve filmu hraje? Stačí na něj kliknout a popojet v záložce Obsah trochu níže. Bohužel u galerie fotek bych uvítal jejich zobrazení na plnou šířku displeje, ale přeci jen takto je vidět více obrázků najednou.

Za celou dobu používání jsem nezaznamenal žádný zásek, tudíž plynulost i na, řekněme, slabších zařízeních funguje skvěle. Dokonce i vyhledávání je velmi svižné a výsledky se vám zobrazí téměř ihned. Shrnuto a podtrženo, tato verze aplikace je na dobré cestě a rozhodně se jí vyplatí používat.

logo-app ČSFD.cz POMO Media Group s.r.o. Zdarma ANDROID

Zdroj: plus.google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat