Vyšel zcela nový Foursquare 8.0 – již bez check-inů

Vyšel zcela nový Foursquare 8.0 – již bez check-inů
2014-08-07T08:22:56+02:00
• 7. 8. 2014
1

Po nedávném oddělení sdílení své polohy (check-inů) u Foursquaru do druhé aplikace Swarm jsme se dočkali dalších změn u původní aplikace. Foursquare totiž slouží již jen k vyhledávání různých míst a podniků. Verze 8.0 také přináší odlišný design včetně nového loga celé služby.

screen568x568 screen568x568 (1) screen568x568 (2)screen568x568 (3)

Nový Foursquare se tak zaměřuje především na vyhledávání podniků dle vašeho vkusu. K tomu používá mimo své rozsáhlé databáze vámi přizpůsobené „tagy“, aneb co máte rádi. Ty si vyberete při prvním spuštění a posléze je můžete kdykoliv editovat pod novou ikonkou F v levém horním rohu. Mimo to vybírá podniky i na základě vámi již navštívených míst. Úvodní obrazovka hledání míst je rozdělena do několik sekcí – snídaně, oběd či noční život. Nahoře se pak nachází vyhledávač, kam stačí například napsat „asian restaurant“ a rázem máte zobrazeny všechny čínské restaurace v okolí.

Vývojáři se také zaměřili na samotné tipy k danému místu. Na druhé záložce nalezneme vždy tipy k místu, kde se zrovna nacházíte. Třetí je pak rovnou seznam všech doporučení od námi sledovaných osob (dříve pod názvem přátelé). Ostatně za psaní tipů získáváte i odznaky.

Vydáním této aktualizace se snaží Foursquare přilákat nové uživatele a více konkurovat službě Yelp. Nová aplikace ve verzi 8.0 je dostupná pro iOS a Android. Uživatelé Windows Phone mohou vesele užívat starý Foursquare se vším všudy, protože na tuto platformu zatím nevyšel ani Swarm.

logo-app Foursquare City Guide Developer Zdarma iOS logo-app Foursquare Foursquare Zdarma ANDROID

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Nastal čas smazat foursquare z telefonu. Už nemá to co na něm bylo nejlepší.Je čas mu udělat pápá.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat