Samsung láká videem na další Unpacked událost

Samsung láká videem na další Unpacked událost
2014-08-26T17:21:25+02:00
• 25. 8. 2014

Samsung vydal nové video, které láká na událost Unpacked. Tato událost se bude konat 3. září tohoto roku a bude se zde představovat nový Note model. Video se zaměřuje hlavně na psaní rukou, které podle všeho dokáže vylepšit inteligenci a představivost malých dětí. To vše je spojeno s klavírem a houslemi, které dobře doplňují momenty, které se ve videu objevují.

Ve videu se objeví Note 3, ale informace o novější generaci bohužel nejsou žádné. Neuvidíte ani žádný text o prémiových materiálech, nových funkcích, rozměrech či designu. Vše důležité, co se ve videu dozvíte, je pouze datum, kdy se událost Unpacked bude odehrávat, což znamená to, kdy bude nový Samsung Galaxy Note 4 představen.

Dotekománie bude při představování nového zařízení na pozoru a z letošní IFA konference přinese co nejvíce informací. IFA bude probíhat na třech místech naráz – Berlín, Peking a New York. Vše začne ve stejnou dobu, a tak bude celý svět naráz vědět o novém přírůstku do rodiny Note.

Aktualizováno:

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat