Meizu MX4 překročilo 50 tisícovou hranici v benchmarku Antutu

Meizu MX4 překročilo 50 tisícovou hranici v benchmarku Antutu
2014-08-22T13:10:42+02:00
• 22. 8. 2014

Na internetu se objevila fotografie, zobrazující zatím nepředstavené zařízení Meizu MX4 s konečným skórem benchmarku Antutu. Smartphone překročil hranici 50 tisíc a jeho skóre se zastavilo na hodnotě 52 811. Čínský výrobce tedy vytvořil zařízení, které dosáhlo zatím největší hodnoty v benchmarku Antutu.

Meizu MX4

Nynější high-end zařízení mívají skóre mezi 35 tisíci až 45 tisíci, které jsou zřejmě na Meizu MX4 krátké. Smartphone bude osazen procesorem MediaTek MT6595 s big.LITTLE architekturou a s vestavěným LTE. Displej zařízení má rozlišení 1920 x 1152 pixelů a smatphone bude mít na zádech 20.7MPx fotoaparát.

I přes svůj výkon se prý bude zařízení řadit do vyšší střední třídy. Ve stejném těle by měl být také představen vylepšený model, ve kterém bude tepat procesor Exynos 5 Octa a displej s 2K rozlišením. Meizu MX4 bude představen za méně než dva týdny, konkrétně 2. září tohoto roku.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat