IUNI U3 – čínská hvězda beze jména

IUNI U3 – čínská hvězda beze jména
2014-08-28T11:40:10+02:00
• 27. 8. 2014

Necelý půl rok trvalo, aby společnost IUNI představila nového konkurenta pro nejrychleji rostoucího výrobce z Číny, jakým je Xiaomi. Třetí generace modelu s názvem U3 jednoznačně zaujme prvotřídním zpracování nebo rovněž vynikající výbavou. Ačkoliv nejde o nijak známého výrobce ve světě,  může být příkladem toho, že v Číně nemusí vznikat pouze telefony podobající se jako vejce vejci.

IUNI U3IUNI U3 (2)

IUNI U3 byl vybaven 5,5palcovým LTPS displejem s QHD rozlišením (2 560 x 1 440 pixelů) a hustotou pixelů 538 PPI. Jenom samotný displej zabírá 77 % přední části. Hardwarová část zahrnuje čtyřjádrový procesor Snapdragon 801, grafický čip Adreno 330, 3GB operační paměť RAM po boku 32GB úložiště. Tělo vyrobené ze slitiny hořčíku ze zadní část vyplňuje 13MPx fotoaparát se světelností objektivu f/2,0 spolu s 3 000mAh baterií.

Přední panel ještě doplňuje 4MPx kamerka UltraPixel, kterou můžete znát od HTC z modelu One. Ostatní výbava počítá s funkcí dual-SIM, kde navíc jeden ze slotů podporuje dokonce LTE sítě. Uživatelským prostředím bude doprovázet systém Android 4.4.4 KitKat nadstavený o IUNI OS. Předprodej třech barevných provedení (černá, bílá, zelená) začíná na líbivých 2 000 jüanech (tj. cca 6 849 Kč bez daně). První kusy mohou majitelé očekávat po 10. září.

IUNI U3 (3)IUNI U3 (4)IUNI U3 (5)

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat