Fuhu Nabi Big Tab – dvojice přerostlých tabletů do domácnosti

Fuhu Nabi Big Tab – dvojice přerostlých tabletů do domácnosti
2014-08-22T10:00:18+02:00
• 22. 8. 2014

Po odolných tabletech, které byly určeny hlavně pro dětské osazenstvo, přichází od společnosti Fuhu další druh zařízení opět ze zcela jiného koutku. Na první pohled vypadá dvojice nových tabletů spíše jako přenosné obrazovky, neboť jejich úhlopříčky dosahují na astronomické hodnoty. Novinky nesou označení Nabi Big Tab HD 20 a 24, kde právě poslední číslice udávají neobvyklou velikost displeje.

Fuhu Nabi Big Tab2

Oba tablety jsou zaměřeny pro rodiny hledající kompromis do domácnosti. Zařízení mají dva režimy, což znamená, že režim pro dospělé nabídne klasické prostředí systému Android. Zato v dětském režimu lze využívat vzdělávací aplikace, omezený obsah z obchodů Google Play nebo Game Room. V Show Time a Story Time naleznete řadu interaktivních knih či videí určené jak pro děti, tak dokonce i pro rodiče. Samozřejmostí zůstává rodičovská kontrola.

Kompletní specifikace zatím výrobce nezveřejnil, ale v základu můžete počítat s procesorem Tegra 4 od NVidie a 16GB úložištěm. Displeje mají rozdílné. Model s 20 palci má rozlišení 1 600 x 900 pixelů, kdežto 24palcová verze zaujímá 1 920 x 1 080 pixelů. Nakonec se mají ceny pohybovat v rozpětí 449 až 549 dolarů (tj. cca 11 545 Kč bez daně) za lépe vybavený model. První kusy dorazí na trh někdy v období podzimu.

Fuhu Nabi Big Tab Fuhu Nabi Big Tab3

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat