Dotekománie doporučuje #56 – klávesnice Fleksy

Dotekománie doporučuje #56 – klávesnice Fleksy
2014-08-23T15:00:41+02:00
• 23. 8. 2014

Operační systém Android měl donedávna výhodu proti iOS, kde jste si nemohli svobodně vybrat, pomocí jaké klávesnici chcete na displeji psát. To již však neplatí a v Apple se rozhodli tuto část zpřístupnit vývojářům, nejvíce na tom vytěží uživatel, který může vyzkoušet více klávesnic a psát s tou pro něj nejpohodlnější. K mnoha kvalitním klávesnicím patří i aplikace, kterou vám dnes doporučíme.

unnamed (6)_result

Fleksy Keyboard nabízí uživatelům hlavně kvalitní ovládání pomocí gest, které jsou dobrým pomocníkem k šetření času. Nutno podotknout, že je klávesnice dostupná pro oba hlavní operační systémy Android a iOS.

unnamed (1)_result

Fleksy nabízí unikátní vzhled, přičemž autoří sází na jednoduchost a rychlost. Během prvotního seznámení s aplikací vás Fleksy přehledně provede a vše bude podrobně vysvětleno. Zajímavostí je i určitě získávání ocenění, která dostanete za splnění různých úkolů.

unnamed (8)_result unnamed (7)_result

Klávesnice zprvu češtinu nepodporovala, ale po žádostech uživatelů byla nakonec přidána, celkově máte k dispozici na výběr z 37 světových jazyků. Uživatelé, kteří si chtějí svou klávesnici upravit vzhledově, mají možnost změnit barvu celé plochy klávesnice.

unnamed (3)_result

Samozřejmostí je i záloha do cloudu, kam je uložena informace, o vámi nejpoužívajších slovech, které jsou dle toho predikovány při psaní. Vývojáři nezapomněli ani na smajlíky, kteří jsou konverzacích hojně využíváni.

unnamed (5)_result

Pokud chcete své psaní na smartphonu zrychlit, nezbývá než vám Fleksy doporučit, díky jejím vlastnostem. Gesta vám psaní ulehčí a především urychlí např. opravování překlepů. Pro Android stojí Fleksy 83 Kč, na iOS za aplikaci nezaplatíte nic.

logo-app Fleksy Klávesnice + Emoji Fleksy Zdarma ANDROID logo-app Fleksy Klávesnice - Zdarma Fleksy Zdarma ANDROID logo-app Fleksy- GIF, Web & Yelp Search Fleksy, Inc. Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat