Samsung v USA spustil zkušební program na chytrá zařízení

Samsung v USA spustil zkušební program na chytrá zařízení
2014-07-01T09:00:24+02:00
• 1. 7. 2014

Pokud byste v budoucnu ocenili možnost si před koupí vyzkoušet na několik dní chytré zařízení, podobnou službu pomalu spouští společnost Samsung ve Spojených státech na pěti vybraných pobočkách s názvem Galaxy Studio. Jihokorejský výrobce se mohl nechat inspirovat u mobilního operátora T-Mobile nebo Motoroly, protože podobnou službu teprve nedávno spustili také na území USA.

Samsung Galaxy Studio

Celý pilotní program zatím probíhá ve velmi omezené míře na pěti prodejnách v Dallasu, Houstonu, Los Angeles, Santa Clara a New Yorku. Tam lze vybírat pouze ze čtyř zařízení, kterými jsou Galaxy S5, Note 3, Gear 2 nebo Gear Fit. Potencionální zákazníci mohou zařízení zkoušet po dobu 21 dní. Po uplynutí doby mají na výběr. Když zařízení splní jejich očekávání, tak jej mohou odkoupit za prodejní cenu.

V opačném případě Samsung vrací celou zálohu v neupřesněné výši, jestliže zařízení nebylo během používání nijak poškozeno. Zálohu je samozřejmě potřeba složit kreditní/debetní kartou ještě před zapůjčením. Zkušební spotřebitelský program je ideální příležitost, jak přiblížit svá zařízení doposud nerozhodným uživatelům. Nakonec do budoucna nelze vyloučit rozšíření o další zařízení či místa.

Zdroj: samsungmobileuspress.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat