Galaxy V a Ace NXT – další novinky od Samsungu

Galaxy V a Ace NXT – další novinky od Samsungu
2014-07-14T09:00:58+02:00
• 14. 7. 2014

Samsung opět pokračuje v chrlení nových chytrých telefonů. I když jde o zařízení, která se u nás s největší pravděpodobností ihned neobjeví, nemůžeme vyloučit to, že v budoucnu nedorazí pod zcela jinými názvy. První model Galaxy V byl nalezen u jednoho maloobchodního prodejce ve Vietnamu. Za to druhou novinku s názvem Galaxy Ace NXT je možné již zakoupit na trhu v Indii. Oba telefony nabídnou základní výbavu a díky ní zapadnou do nejnižší třídy.

Samsung Galaxy Ace NXT (2)

Nové Galaxy V disponuje 4palcovým displejem s rozlišením 480 x 854 pixelů. Hardwarová stránka zahrnuje doposud neznamý procesor taktovaný na frekvenci 1,2 GHz, 4GB úložiště a pouze 512MB operační paměť RAM. Celkovou výdrž zajišťuje 1 500mAh baterie. Záznamy pořídíte buď 3megapixelovým fotoaparátem s přisvětlovací LED diodou nebo přední VGA kamerkou. Zbytek základní výbavy doplňuje systém Android ve verzi 4.4.2 KitKat, podpora 3G sítí, Bluetooth 4.0 a WiFi.

Samsung Galaxy V

Model Galaxy Ace NXT (SM-G313H) má překvapivě v mnoha směrech velmi podobné specifikace jako předchozí model, ale seznam navíc zahrnuje funkci dual-SIM. Co se týče dostupnosti,  u Galaxy V není zatím známo datum oficiální představení. Naopak Galaxy Ace NXT prodejci pomalu zařazují do své nabídky. Nakonec v obou případech se má cenovka pohybovat na hranici kolem 100 dolarů (tj. cca 2 018 Kč bez daně).

Samsung Galaxy Ace NXT Samsung Galaxy Ace NXT (3)

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat