Zbavte se lišty ve svých screenshotech

Zbavte se lišty ve svých screenshotech
2014-07-15T11:00:12+02:00
• 15. 7. 2014

Určitě jste to všichni zažili, chcete sdílet snímek své obrazovky a ve dvou částech obrazovky je zachycena i nežádoucí notifikační lišta a navigační lišta. Ne vždy chceme na obrázku tyto prvky a my vám dáme tip, jak se jich zbavit.

unnamed_result

Screenshot Cleaner je aplikace, která nedělá nic jiného, než že upraví váš obrázek do podoby, kdy již nebude zobrazena notifikační a navigační lišta.

Aplikace je velmi jednoduchá na použití a její ovládání zvládne každý. Po zachycení obrazovky s lištami zapnete ScreenshotCleaner a uvnitř apky se vám zobrazí galerie všech pořízených snímků obrazovky, přičemž následně jeden z nich vyberete a aplikace se vás zeptá, jak moc chcete notifikační lištu překrýt černou barvou, jednoduchým posuvníkem si začernění nastavíte.Další věcí, kterou si můžete zvolit, je zachycení bez navigační lišty (softwarová tlačítka dole), zde se jedná o úplný ořez.

 unnamed (1)_result unnamed (3)_result unnamed (2)_result

Mnozí mohou namítat, že stačí obrázek oříznout, zde je však otázka jednoduchosti a pohodlností uživatelů. S touto apkou nemusíte umět nic ořezávat a pouze stačí zadat daný obrázek. Vše ostatní udělá aplikace za vás.

Výsledné porovnání, jak aplikace obrázky zpracuje:

Screenshot_2014-07-11-22-22-43 cln1   Screenshot_2014-07-11-22-25-56 cln2

logo-app Screenshot Cleaner WazaBe Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat