Sony aktualizovalo nástroj pro odemčení bootloaderu

Sony aktualizovalo nástroj pro odemčení bootloaderu
2014-07-15T16:30:01+02:00
• 15. 7. 2014
2

Odemykání bootloaderu různých zařízení je často komplikovaná věc a nováčci často váhají, zdali se do tohoto procesu pustit. Odemčení bootloaderu je často nutné pro nahrání custom ROM a jiného alternativního kernelu.

UBL_new_screenshot

Samotné Sony vydalo program, který má celý proces odemčení na starost. Tento program byl nově aktualizován a dle slov Sony by mělo být vše mnohem jednodušší a měl by jej tak zvládnout i nováček. I přesto se najdou věci, které Sony pro odemčení bootloaderu po uživatelích vyžaduje. Jednou z těchto věcí je nutnost zadat na stránkách Sony své IMEI a email, kam bude následně zaslán kód, bez kterého bootloader neodemknete.

Sony se tímto přístupem snaží ulehčit svým uživatelům používání upravených ROM. Program taktéž nově podporuje nejnovější zařízení, konkrétně se jedná o modely Sony Xperia Z2 a Sony Xperia Z2 Tablet.

 

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Kazda mince ma 2 strany.
Rozhodne je fajn mit mene prace s odemykanim, na druhou stranu si Sony bude delat databazi telefonu s predcasne ukoncenou zarukou..
Celkove ale pristup take vitam.

pekny prístup Sony…len tak ďalej

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat