HP Red v GFXBench: 16 palců a Android KitKat

HP Red v GFXBench: 16 palců a Android KitKat
2014-07-21T21:23:33+02:00
• 22. 7. 2014

Na velmi zajímavém zařízení v těchto dnech pracuje společnost HP. Nasvědčuje tomu únik informací ze známého grafického benchmarku GFXBench. V databázi byl nalezen pravděpodobně přerostlý tablet, i když 16palcový displej lze přiřknout typu all-in-one. Další zprávy kolem připravovaného modelu počítají s výkonnými součástkami pod taktovkou Qualcommu.

hp

Neznámé zařízení pod označením HP Red disponuje 16palcovým displejem s rozlišením 2 048 x 1 536 pixelů. Hardwarovou výbavu zaštiťuje čtyřjádrový procesor Snapdragon 800 taktovaný na frekvenci 2,3 GHz, grafický čip Adreno 330, 2GB operační paměť RAM společně s 16GB úložištěm. Konstrukci okupuje dvojice senzorů – 8megapixelový fotoaparát a přední 2megapixelová kamerka.

Následně softwarovou stránku obstarává systém Android ve verzi 4.4.2 KitKat. Důvodem, proč by nemuselo jít například o přenosný počítač, je přítomnost funkcí v podobě akcelerometru, barometru, kompasu, NFC, krokoměru, proximity senzoru nebo GPS. Na bližší informace si budeme muset ještě nějakou chvíli počkat.

HP Red

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat