Vertu Signature Touch oficiálně: větší výkon za vyšší cenu

Vertu Signature Touch oficiálně: větší výkon za vyšší cenu
2014-06-05T09:00:32+02:00
• 5. 6. 2014
1

Výrobce luxusních zařízení, společnost Vertu, představil první telefon s vnitřní výbavou odpovídající vyšší ceně. Již dříve uniklé informace z benchmarku AnTuTu předpovídaly příchod výkonnějšího modelu a ten od oficiálního uvedení neměl daleko. Propracovaný design si tedy konečně také vysloužil citelné zlepšení po hardwarové stránce. Novinka s názvem Signature Touch bude samozřejmě díky nastavené cenovce stále nedostupným modelem pro zcela běžného uživatele.

Vertu Signature Touch

Jeho displej potažený safírovým sklem dosahuje na úhlopříčku 4,7 palce při zachování Full HD rozlišení. Výkon mu dodává čtyřjádrový procesor Snapdragon 800 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 2,3 GHz spolu s 2GB operační pamětí RAM. Úložiště má v základu velikost 64 GB. Konstrukce byla vyrobena z těch nejlepších materiálů, jako je titan či několik druhů kůže.

Zadní část okupuje 13megapixelový senzor fotoaparátu od Hasselblad, přisvětlovací LED dioda a 2 275mAh baterie podporující Qi nabíjení. Vynikající zvukovou stránku zajišťuje technologie od společnosti Bang & Olufsen, která k telefonu navíc dodává kvalitní sluchátka a bezdrátový reproduktor. Zbývající výbavu uzavírá Android ve verzi 4.4 KitKat, přední 2,1MPx kamerka nebo podpora LTE sítí. Za cenu 6 750 liber (tj. cca 227 699 Kč bez daně) zajisté získáte nonstop službu Concierge, aplikaci Vertu Life na exkluzivní vstup do soukromých klubů apod.

Vertu Signature Touch (3) Vertu Signature Touch (2)

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Nějak mi hlava nebere, proč při tak astronomické ceně nejsou vnitřnosti na nejvyšší možné úrovni.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat